Pályázat
Pályázatok Pályázataink megtekintése...

Átadtuk a csongrádi kézilabda munkacsarnokot

A Holt Tisza partján, impozáns természeti környezetben épült a több mint 1700 négyzetméter alapterületű kézilabda munkacsarnok Csongrádon, melynek kivitelezését cégünk a Bodrogi Bau Kft, nyerte el és a megvalósításban a csongárdi kivitelezési egységünk vett részt, a hőszigetelés pedig a Carboland gyárunkból érkezett.

A csarnok sportpadlója 1000 négyzetmétert foglal el, az öltözők pedig csaknem 120 négyzetméteren kaptak helyet.

A kézilabda-munkacsarnok egy hét és fél méter szabad belmagasságú küzdőrészből, 150 ülőhelyes nézőtérből, valamint az ide tartozó földszintes kiszolgálóblokkból áll.

Az épületbe az előcsarnokon át lehet bejutni, előtte egy fedett-nyitott várakozótér fogadja a vendégeket. Az intézmény előterében alakítottuk ki a látogatói mosdókat, a két edzői öltöző és mosdó, a takarítószer-tároló helyiség és a konditerem a pedig folyosó végén kapott helyet.

A csarnok elsődlegesen az utánpótlás-nevelést szolgálja majd, a Csongrádi Tigrisek Utánpótlás Kézilabda Egyesület és az NB II.-es felnőttcsapat otthona lesz,de a Bársony István mezőgazdasági középiskola diákjai is használhatják majd.

A létesítmény emellett egyéb sportrendezvények rendezésére is alkalmas, illetve más, nem sportjellegű rendezvények megtartásához szükséges védőburkolat is a fejlesztés részét képezi.

DSC09511.jpg

DSC09477.jpg

DSC09489.jpg

DSC09495.jpg

DSC09539.jpg