Pályázat
Pályázatok Pályázataink megtekintése...

Cégtörténet

30 év

500 éve él a Bodrogi család itt a Tisza mellett. Számomra ezért a Bodrogi név az időtállóságot, állandóságot, hűséget jelenti. A név kötelez! 30 év alatt sok apró lépés és nehéz döntés vezetett oda, hogy a kis tervezőirodából és építési vállalkozásból a térség meghatározó építőipari vállalkozásává vált a BODROGI BAU Kivitelező, Tervező, Kereskedő és Szolgáltató Kft.

Bodrogi Ferenc

Vállalkozásunk az elmúlt években lépésről lépésre az egyik vezető cégcsoporttá nőtte ki magát az alföldi régióban. Építőipari tervezés és kivitelezés mellett 8 építőanyag és barkácsáruházat működtetünk, valamint ingatlan-beruházási, -forgalmazási, -eladási, -kezelési tevékenységgel és építőipari gyártással foglalkozunk.

Tulajdonosként EPS hőszigetelő anyag gyárat, alumínium nyílászárókat és függönyfalakat, acél szerkezeteket és asztalosipari termékeket, bútorokat, homlokzati és belső ajtókat, ablakokat készítő gyáregységeket működtetünk, valamint a vállalkozásunk tagja és résztulajdonosa az újHÁZ Centrum országos építőanyag beszerző és értékesítő hálózatnak.

A kft. létszáma közel 250 fő, amely a munkák során kiegészül a társvállalkozók, alvállalkozók létszámával. A legkorszerűbb gépek, eszközök, számítógépes programok segítik magasan képzett dolgozóink mindennapi tevékenységét.
Munkánkat magas színvonalon, pontosan teljesített határidőkkel, a megállapodások maradéktalan betartásával végezzük. Cégünk versenyképességének javítása, a színvonalas munkavégzés érdekében ISO 9001-es minőségirányítási, ISO 28001-es munkahelyi és egészségvédelmi és ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszerrel, valamint teljes körű építési felelősségbiztosítással rendelkezik. A kiépített minőségirányítási és környezetközpontú irányítási rendszereket olyan eszköznek tekintjük, mely segítségével kollégáink elkötelezetté válnak a minőségi munkavégzés iránt, a vállalkozás szolgáltatási színvonala folyamatosan fejlődik, ezáltal a társaság működése gazdaságosabb, eredményesebb, a versenyképessége és a vevői elégedettség növekszik.

Az eltelt három évtized alatt vállalkozásunk a szakmában meghatározó tényezővé vált elsősorban partnereink igényeinek gyors, pontos és kiemelkedő minőségű kielégítése révén: mind az épületek, létesítmények megvalósítása, mind a kereskedelem és szolgáltatások terén.

Bodrogi Ferenc és Bodroginé Kókai Gyöngyi