Kivitelezési szolgáltatások | Bodrogi Bau

Kivitelezési szolgáltatások

image

Kivitelezés

A két évtized alatt kiemelt cél volt vállalatunk magas szinten való működtetése, szolgáltatásaink kiemelt minőségének megtartása illetve a megszerzett tapasztalatok folyamatos integrálása tevékenységeinkben a további fejlődés érdekében.

Megbízható gazdasági háttérrel működő cégünk a régióban a legnagyobb létszámú, magasan kvalifikált szakember gárdát nevelt ki, akiknek profi irányításával és a legmodernebb gépek, eszközök és berendezések alkalmazásával épültek és épülnek ma is azon épületek, amelyek impozáns megjelenésükkel kiemelt referenciái tevékenységünknek.

Munkánkhoz rendelkezésünkre állnak a legmodernebb számítógépes szoftverek (E-link vállalatirányítási rendszer, TERC VIP költségvetés készítő, Project Director ütemtervkészítő program), melyhez időtálló műszaki megoldások és a legmagasabb minőségű anyagok társulnak.

Nagy hangsúlyt helyezünk a gyors, pontos kivitelezésre, a határidők maximális betartására valamint arra, hogy mind a cég dolgozóival, mind pedig a külső partnereinkkel jó kollegális-, és személyes kapcsolatot ápoljunk, mert így elégíthetjük ki maradéktalanul ügyfeleink minden igényét.

                 

 

                                    

 


 

 

Lábléc 6

Bodrogi Építési és Barkácsáruház
1103 Budapest Noszlopy utca 2.
Tel.: 1/920-1776
E-mail:
budapestaruhaz@bodrogibau.hu
Nyitvatartás: H-P: 07-17  

 

újHÁZ Centrum - Mesterház
5600 Békéscsaba
Berényi út 52.
Tel/Fax: 66/441-378
E-mail:
mesterhaz@mesterhaz.hu
Nyitvatartás: H - P: 7 - 17, Szo: 7 - 12 

Lábléc 7

újHÁZ Centrum Bodrogi - Mesterház
5600 Békéscsaba
Berényi út 52.
Tel/Fax: 66/441-378
E-mail:
mesterhaz@mesterhaz.hu
Nyitvatartás: H - P: 7 - 17, Szo: 7 - 12