A kormányrendeleteket betartva áruházaink nyitvatartása változik. Ezúttal a dél-alföldi áruházainkban reggel 7-től, délután 4-ig várjuk a vásárlókat, partnereket!

 

 Kérünk Mindenkit, hogy online felületeinket kövessék, hiszen a folyamatos változtatásokat itt naprakészen kezeljük és frissítjük!

Köszönjük, hogy Velünk vagytok!

 

Húsvéti, ünnepi nyitvatartásunk eltér az egyes áruhazak esetében!

 A húsvéti, ünnepi nyitvatartásunk az alábbiak szerint alakul áruházainkban:
🔹Hódmezővásárhely, Szeged és Csongrád áruház: Pénteken, vasárnap és hétfőn zárva, szombaton reggel 7-től, 13:00-ig nyitva!
🔹Hódmezővásárhely tüzép, Szentes és Békéscsaba áruház: Pénteken, vasárnap és hétfőn zárva, szombaton reggel 7-től, 12:00-ig nyitva!
🔹Budapest: Péntektől-hétfőig: zárva!

 Cégünk továbbra is minden higiéniai előírást és szabályzatot betart! A #maradjotthon keretein belül, online és telefonon is rendelhetnek, házhozszállítással, melyről további információ a http://bodrogiepitoanyag.hu/kapcsolat oldalon elérhető!

 

 Kellemes húsvéti ünnepekes és #maradjotthon!

Új, megváltozott nyitvartatási időben várjuk kedves Ügyfeleinket, valamennyi áruházunkban!

 A kormány legutóbbi óvintézkedései alapján nyitva tartási rendünk az alábbira módósul: reggel 7 órától, délután 15:00-ig van nyitva az összes Bodrogi Építési és Barkácsáruház.

Aluland a McDonald’s-ban!-Saját McDonald’s-ot nyitott a magyar milliárdos, a hazai hálózat új tulajdonosa!

 

Scheer Sándor, a hazai hálózat új tulajdonosa első úgynevezett kétsávos autós éttermét nyitotta meg Gödöllőn. A Bodrogi Cégcsoport része, az Aluland gyáregység is részt vett a projektben. A gödöllői McDonald’s projekt nyílászáróit a Meto Építő Zrt. rendelte meg tőlünk. Az épület homlokzati nyílászáróit, valamint a belső szélfogót készítette a Aluland gyáregységünk. Összetételét tekintve a nyílászáróink hőhídmentes Schüco profilból umbraszürke színben készültek háromrétegű hőszigetelő üvegezéssel, profi minőségben. Beépítés szempontjából a szerkezeteket a fal elé kellett elhelyezni, ezért horganyzott acélkonzolokra kellett ültetni a nyílászárókat. A gyártás és helyszíni szerelés közben a munka fennakadás nélkül zajlott le.


„Az új étterem és McDrive kívül-belül a legújabb trendek szerinti McDonald’s-megjelenést kapta. Az akadálymentesített vendégtér 100 négyzetmétert foglal el, és 84 ülőhellyel rendelkezik. A teraszon elhelyezett asztaloknál további 32 vendég tud helyet foglalni.Az éttermet már a legkorszerűbb külső- és belsőépítészeti tervek alapján, a „Jövő Élménye” koncepció jegyében építették (ez a 11. ilyen Magyarországon). Ez a koncepció már része a hálózat modernizációjának, amibe a magyar tulajdonos elég sokat fektet.” (Forrás: forbes.hu)

„A cél, hogy a rendszerben és a piacban rejlő lehetőségeket ötvözve felgyorsítsuk a növekedést, ösztönözzük az innovációt, és még közelebb hozzuk a márkát a vendégeinkhez. A jövőben még modernebb éttermekkel, illetve új és kibővített szolgáltatásokkal még több helyen leszünk jelen, így a változást egyre több vendégünk személyesen is megtapasztalja majd” – fogalmazott Scheer Sándor.

 A McDonald’s sajátossága, hogy asztalunknál pár kattintással tudunk rendelni és fizetni azt.

Megtisztelő számunkra, hogy egy ilyen modern és innovatív étterem megvalósításában ránk gondoltak.

 Mikler Roland parádéval, Bánhidi Bence világklasszis teljesítményével és csodálatos második félidei játékkal ment tovább a magyar csapat! Portugália, Norvégia, Szlovénia, Svédország lesz az ellenfelünk, és amiről álmodni sem mertünk, harcolhatunk az olimpiáért.

 A mérkőzés előtt a magyar csapat egy döntetlennel is kiegyezett volna, azonban minden várakozást felülmúltak játékosaink.  Győzelmével középdöntőbe jutott a magyar alakulat, a vb címvédő Dánia azonban kiesett, akikkel korábban döntetlent játszott a magyar csapat. Csoportunkból Izland szintén továbbjutott.

 Ami pedig külön büszkeség számunkra, hogy az egykori válogatott kézilabdázó, Nagy László a kispadon foglalt helyet és biztatta csapatot, mint a magyar válogatott szakmai stábjának tagja. Nagy László immáron többéve dolgozik együtt cégünkkel, mint a Carboland hőszigetelés reklámarca. Ezúton gratulálunk a csapatnak és Nagy Lászlónak is és további sok sikert kívánunk!

Magyarország–Izland 24-18 (9-12), Malmö, v.: Marin, García (spanyolok). lövések/gólok: 40/24, illetve 43/18, gólok hétméteresből: 3/1, illetve 4/0, kiállítások: 8, illetve 8 perc, Magyarország: Mikler – Hornyák 1, Máthé, Sipos, Bánhidi 8, Ligetvári 1, Győri 3, cserék: Szita 4, Bóka 4,Balogh Zs. 2, Rosta, Nagy B. 1, szövetségi kapitány: Gulyás István

 Hajrá Magyarok!

Ünnepélyes keretek között avatta fel csütörtök délután a Bodrogi Bau Kft. az ország legmodernebb polisztirol hőszigetelő gyárát Szegeden. A fejlesztésnek köszönhetően nagyobb kapacitással tudnak majd működni, de a környezet védelmét is szem előtt tartják.

 

 Mint Bodrogi Ferenc kiemelte, nagyon fontos mérföldkőhöz érkezett cégük a mai napon, hiszen a Carboland gyártóegységüknek technológiai bővítésére, fejlesztésére, illetve két csarnoképülettel történő bővítése valósult meg.

  – Szerencsések voltunk, hiszen ehhez az elképzelésünkhöz, fejlesztésünkhöz sikerült GINOP támogatást elnyerni az Európai Uniótól, illetve a magyar államtól, ennek mértékbe megközelítette az 500 millió forintot, és ezzel együtt tudtuk megvalósítani a több mint egymilliárdos beruházásunkat – mondta el az ügyvezető-igazgató. Mint rámutatott, ennek eredményeképp bővítették a kapacitásukat, amely a támogatásnak a célja is volt, továbbá még magasabb minőségű terméket tudnak ezáltal előállítani.

– Ehhez kapcsolódóan a munkaerő- és létszám-fejlesztésünk már két évvel ezelőtt megvalósítottuk, hiszen akkor valósult meg az első üteme az elképzelésünknek, és akkor indítottuk el Szegeden az EPS hőszigetelőanyag-gyártásunkat. A mostani technológiával egy nagyon magas automatizálással, robotizált technológiával tudunk jóval nagyobb kapacitást produkálni, mint korábban – közölte.

 A sajtó érdeklődésére Bodrogi Ferenc elmondta, a termékeket Magyarország egész területén értékesítik, viszont – mint rámutatott – érzékeny a logisztikára, hogy milyen messze szállítják, így az is egy nagy kihívás volt számukra, hogy az országon belül bárhova el tudják juttatni ezeket a termékeket.

Az EPS polisztirol termékeket ajánljuk homlokzati hőszigetelésekre, padlószigetelésre, födémszigetelésre, lapostető lejtésképző hőszigetelésére, dilatációra, beton áttörések kirekesztésére, könnyű betonok adalékaként stb..

 – Felmerülhet az a kérdés is, hogy vajon miért kezdtünk el Szegeden EPS hőszigetelést gyártani? Én úgy gondolom, hogy felelősségünk és kötelességünk odafigyelni a környezetünkre, óvni, védeni a Földünket, és ez az általános, vagy ez a messze nyúló gondolat vezetett bennünket oda, hogy foglalkozzunk többet a hőszigeteléssel, hiszen ez egy olyan passzív hővédelmet jelent, amely következtében kevesebb energiafelhasználásra van szükség, akár a hűtésnél, akár a fűtésnél. Túl azon, hogy az otthonokat melegebbé és komfortosabbá teszi, így kevesebb lesz a károsanyag-kibocsátás és így a következő generációknak, a fiainknak, unokáinknak nyugodt lelkiismerettel adhatjuk tovább a stafétát, a zöld, üde Földünket – hangsúlyozta az ügyvezető-igazgató.

A negyvenezer négyzetméteres szegedi telephelyen elhelyezkedő gyártócsarnok avatóünnepségén Nagy László, kétszeres Bajnokok Ligája-győztes magyar válogatott kézilabdázó, a Carboland hivatalos arca is részt vett, aki örömét fejezte ki a megvalósult fejlesztés kapcsán.

 Az est háziasszonya Kiss Ramóna

 • A szalagvágás résztvevői:
 • Nagy László- Veszprém sportigazgatója, valamint a Magyar Kézilabda Szövetség férfi szakágért felelős alelnöke
 • Nagy Sándor- Szeged Megyei Jogú Város városfejlesztési alpolgármestere
 • Bodrogi Ferenc- Bodrogi Bau Kft. tulajdonos, ügyvezető igazgató
 • Bodroginé Kókai Gyöngy- Bodrogi Bau Kft. tulajdonos, stratégiai igazgató
 • Ifj. Bodrogi Ferenc- Bodrogi Bau Kft. tulajdonos, kivitelezés vezető
 • Bodroginé Tímár Klára- Bodrogi Bau Kft. marketing vezető
 • Bodrogi Lilla- Ifj. Bodrogi Ferenc és Bodroginé Tímár Klára gyermeke
 • Bodrogi Csaba- Bodrogi Bau Kft. tulajdonos, kereskedelmi igazgató
 • Bodrogi Benedek Csaba- Bodrogi Csaba gyermeke
 • Kocsis Ferenc- Carboland gyáregység vezető
 • Czimmermann András- gyártás kereskedelmi igazgató
 • Hadar Attila- gyárigazgató

Nagy Sándor Szeged Megyei Jogú Város nevében gratulált és kifejtette milyen fontos a hagyomány és a megújulás, melyet egy kivitelező, kereskedő cég a gyártás fejlesztésével valósít meg. Szeged Megyei Jogú Város egyik célja, hogy a legzöldebb, legegészségesebb magyar nagyváros legyen, ennek érdekében a panelépületek ¾-ét már hőszigetelték. Szegeden jó élni, jó vállalkozni, alkalmas helyszín a fejlesztések megvalósítására, kutatásfejlesztéssel.

Kondé Lajos a Fogadalmi templom plébánosa átadta Ferenc Pápa apostoli áldását a gyárra és a családra egyaránt. Útmutatást adott arra, hogy a teremtett világot védeni és óvni kell!